Ydelser

     


YDELSER

Ydelser

Kurser skræddersyes til jeres arrangement og formål.  Vi anvender praktiske øvelser og refleksion. Målet er ny læring, forståelse og indsigt. Midlet er, at have det sjovt, mens vi lærer.

Læs eksempler på kurser, workshops og underholdning herunder.

 

Improvisation - Spontanitet og handlekraft

Her lærer I at sige "Ja og...". At samarbejde og åbne for kreativitet og fantasi. Og at finde på uden manuskript. Det er sjovt og lærerigt på én gang. Vi laver forskellige improteaterøvelser og undersøger spontanitet. Ser hvordan vi både kan overraske hinanden og os selv med ressourcer, vi ikke kendte før.  Evnen til at improvisere er en god følgesvend både på scenen og i  arbejds- og privatlivet. Forbered dig på det uforberedte.

 

Historiefortælling som didaktisk redskab

Her lærer I at fortælle spritnye og  improviserede historier, der fænger. Det kan både være i regi af daginstitutioner, undervisning, for børnebørnene eller fordi I gerne vil blive bedre til at stå foran en gruppe mennesker og fortælle. I arbejder med både ord, krop og spontanitet. At gribe det forhåndenværende og skabe en fortælling og et budskab. Et halvdagskursus som  "Historiefortælling som didaktisk redskab"  har givet pædagoger og lærere i både folkeskolen og ungdomsuddannelserne mulighed for at bruge historiefortælling aktivt i undervisningen og fået elevernes fantasi og mundtlige formidling levendegjort.

 

Forumteater - Vi øver os på virkeligheden

Stammer fra Brasilien og er udviklet af Augusto Boal i 1970erne. Dengang handlede det om, hvordan man kunne komme undertrykkelse til livs i samfundet.  I dag handler det også om simpel konfliktløsning gennem synliggørelse af sociale mønstre og omgangsformer. Vi udvælger aktuelle scenarier og problemstillinger fra arbejdspladsen, skoleklassen, teamet osv. og gennem små rollespil kan kursisterne både se deres dagligdag iscenesat af skuespillere og samtidigt komme med indspark til, hvordan man kan ændre situationen.  I bliver klædt på til at forstå hinanden, skifte perspektiv og se tingene udefra. Vi skaber løbende gensidig forståelse gennem refleksion og dialog.

 

Leder/kommunikationstræning gennem rollespil

Enkeltvis eller i små grupper faciliteres autentiske rollespil, der afspejler jeres virkelighed på arbejdspladsen.  I øver jer på en skuespiller, der spiller jeres kollega eller ansatte. Her kan den svære samtale afprøves eller genoptages med nye tilgange og med efterfølgende feedback.

 

Stemme og Krop -Bliv en levende formidler

I arbejder med jeres stemme og levende formidling. I arbejder med at træde tydeligt frem og i karakter ved hjælp af stemme og fysisk fremtoning. Hvordan står man?  Hvordan går man?  Og hvordan virker man på andre mennesker? Vi  sætter lup på jer og jeres virkemidler.

 

Improteater eller improviserede fortællinger

Teater og fortælling uden manuskript. Skabt i nuet. Underholdning til hverdag, temaaften og fest. Indhold opstår ud fra publikums bud. Er både sjovt, underholdende og spændende. Hvert arrangement er helt unikt.

 

Børn og Unge

 

Historiefortælling og improvisation

Jeg kommer ud i institutionen og fortæller improviserede fortællinger for børn eller voksne. Historierne opstår i samspil med tilskuerne og er aldrig fortalt før. Formatet er interaktivt og tilskueren er med til at komme med ideer undervejs, som bruges direkte i historien. Formatet er både underholdende og sjovt.  Kan tilpasses til enten børn eller voksne.

 

Familien får hovedrollen

Improteater for hele familien - med børn og deres voksne

Fantasi, nærvær og mod.

Improviseret teater handler om at finde på mens man står der og gribe ens første ide. Alle bud er gode, og vi samarbejder og får det bedste frem i alle på scenen.

Impro er sjovt, fantasifuldt og helt unikt.

Børnene vil sammen med deres forældre skabe spontane, sjove og unikke historier og små teaterstykker. De får lov til at sige replikker, som de finder på, mens de siger dem, og de vil opleve deres egen og familiens fantasi foldet helt ud.

 

Teater - Skab kunst i fællesskab

Dette format er især tiltænkt højskoler, skoler og lignende, hvor eleverne sætter en forestilling op på en dag eller med en længere prøveperiode. Eleverne er både med i idégenereringsfasen og bliver samtidigt medskabere af deres helt egen forestilling på og uden for scenen. Eleverne bliver instrueret, guidet og hjulpet under hele processen, men får samtidigt ansvar og ejerskab på proces og produkt.

 

Ring eller skriv for mere information eller om jeres ønsker.

 

mollermia@gmail.com